IXION — концепт «прозорого» літака

У літаку IXION неможливо буде попросити собі місце біля вікна, адже в ньому в принципі не передбачено вікон. Але при цьому всі пасажири даного літального апарату зможуть милуватися під час польоту шикарними панорамними видами на весь звід салону.

Концепція літака IXION в чомусь перегукується з ідеєю від компанії Virgin Atlantic, яка збирається зробити підлогу в кількох своїх авіалайнерах скляною, щоб пасажири могли милуватися земними панорамами під час польоту. Суттєва відмінність полягає в тому, що в IXION взагалі не буде вікон.

Замість них внутрішні стіни даного літака будуть обладнані дисплеями, підключеними до камер, розташованих на зовнішній частині літального апарату. Таким чином, пасажири всередині IXION зможуть бачити прекрасні панорами незалежно від розташування свого крісла в салоні.



Поганих місць в IXION не буде. Адже це не величезний авіалайнер, а невеликий приватний літак максимум на десяток пасажирів. Цей літальний апарат створений для сегмента бізнес-авіації.

На панорамних дисплеях всередині салону літака можна буде не лише милуватися краєвидами навколишніх IXION просторів, а також дивитися фільми і відео-кліпи, отримувати доступ до мережі Інтернет і вести ділові переговори в режимі онлайн. Увечері ці екрани можуть транслювати мальовничий захід або спеціальну розслаблюючу анімацію.

Крім камер, на зовнішній частині літака IXION будуть встановлені сонячні панелі, що дозволяють заряджати його акумулятори прямо під час польоту.


А тут https://tickets.kz/avia/direction/almaty/moscow ви зможете оперативно і вигідно замовити авіаквитки з Алмати в різні міста світу.