Das Park Hotel - готель в каналізаційних трубах

Одним з найбільш незвичайних готелів світу можна сміливо назвати готель Das Park у австрійському містечку Оттенсхайм. Унікальність його полягає в тому, що гості проживають у номерах, які знаходяться... в гігантських каналізаційних трубах!

Зведений Das Park був у 2004 році інженером-проектувальником Андреасом Штраусом.Труби великого діаметра були прикрашені розписом, автором якого став художник Томас Лецель. Після того, як усередині були встановлені необхідні меблі, труби перетворилися в досить затишні номери в індустріальному стилі.

Не варто думати, що в цьому готелі незвичайними є лише номери. Навпаки, в Das Park все неординарно і виконано з фантазією і гумором. Замовити номер можна через Інтернет. Однак при замовленні клієнт отримує не звичну «бронь», а секретний код, за допомогою якого можна буде відкрити двері в свій «номер трубу».

Якщо мандрівник вирішив зупинитися в номері готелю Das Park Hotel, він може розраховувати на певний рівень комфорту. Значний шар цементу є прекрасним ізолятором від шуму. Крім того, у спекотні літні дні в номерах прохолодно і без кондиціонера.

Всі зручності, які можуть знадобитися під час відпочинку, знаходяться неподалік — в окремому приміщенні. Є тут басейн, бар, кафе, душові кабіни та туалети. Що цікаво, у вартість проживання користування всіма цими благами не входить. Платити постояльцям готелю Das Park Hotel доведеться тільки за те, чим вони скористаються — така система оплати дозволяє заощадити кругленьку суму.

До речі у нашій столиці теж можна знайти бюджетні готелі з досить хорошим рівнем сервісу і комфорту. В якості прикладу можна назвати “Лама” - готель Київ Лівий берег, раджу це симпатичне місце, вам тут обов”язково сподобається!

Звичайно, готель Das Park не влаштує любителів висококласних просторих апартаментів. Тим, хто страждає на клаустрофобію, він теж навряд чи припаде до душі. А ось любителям неординарного, стильного «індустріального» відпочинку Das Park Hotel напевно сподобається.



Величезним плюсом екстремального відпочинку власники Das Park Hotel називають відсутність фіксованої плати. Постояльці залишають будь-яку оплату. Творці називають своє готельне творіння «некомерційним проектом», покликаним поліпшити враження про австрійську гостинність. Самостійно готувати їжу поруч з трубами заборонено, перекусити можна в навколишніх кафе.

До речі, кожне літо недалеко від готелю влаштовуються музичні фестивалі. Так що не дивуйтеся, якщо будете злегка приголомшені гучною музикою або зустрінете блукаючих хіпі в окрузі.

Можна сказати однозначно - Das Park Hotel ідеально підходить для любителів всього унікального і незвичайного і екстремалів.