Портативна сауна Tuningdome Archsauna

Інфрачервона сауна – хороший засіб для схуднення, зміцнення імунітету і лікування ряду захворювань. Ось тільки доступ до повноцінної сауни є не у всіх і не завжди. З урахуванням цього чинника майстрами південнокорейської компанії EcoBufly і була розроблена портативна інфрачервона сауна Tuningdome Archsauna.

Вона компактна і цілком придатна для організації спа-процедур в комфортних домашніх умовах. Звичайно, цей гаджет не зрівняється по ефективності з тими професійними чудовими процедурами, які вам нададуть в еко-салоні краси в Києві GREEN ZONE, ось тут http://greenzone.com.ua можна ознайомитись з цим закладом. Втім у деяких випадках і ця розробка може принести користь організму і просто задоволення.

Особливістю оригінальної розробки стала складна і досить легка – всього 3,8 кг, конструкція сауни, вона вільно переміщується і зберігається в складеному стані з розмірами 350 х 495 х 150 мм. В розкладеному ж стані  з розмірами 350 х 495 х 610 мм вона охоплює досить значну частину тіла.

Три режими регулювання забезпечують прогрівання при діапазоні температури від 55 до 90 градусів Цельсія. Відповідальний за тривалість процедури таймер може бути встановлений на 20, 40 і 60 хвилин. Для роботи портативна інфрачервона сауна Tuningdome Archsauna підключається до електромережі через комплектний блок живлення.



Який же принцип роботи незвичайного спа-пристрою і яку користь він здатний принести? Згідно анонсу, компактна інфрачервона сауна забезпечує глибоке комфортне прогрівання тіла без ризику опіків. Цей прилад поліпшує циркуляцію крові та лімфи, що призводить до розслаблення м’язів, зняття набряклості, очищенні від токсинів і активізації метаболізму організму в цілому.

До локальних ефектів від впливу портативної інфрачервоної сауни її розробники відносять розчинення жирових відкладень, зниження проявів целюліту. Відзначається і поліпшення самопочуття при ряді захворювань, при яких показані прогрівання: від прозаїчної застуди до складних форм ревматизму.

При цьому всі процедури можна проводити, з комфортом розташувавшись на затишному дивані або в кріслі, а головне - не витрачаючи часу на відвідування салону.

Обійдеться ж все це задоволення в $399. Саме з таким цінником корейські розробники представили свою сауну на eBay і Amazon. Пристрій поставляється в комплекті з сумкою, що дозволяє зручно переносити його і просто зберігати, захищеним від пилу.