Універсальні плоскогубці Multifunctional Folding Pliers, які виручать в будь-якій ситуації

Нещодавно на ринок вийшов новий оригінальний мультитул, який важить всього кілька грамів, і який здатний допомогти людині впоратися з будь-якою ситуацією. Завдяки невеликій вазі і компактній формі, носити такий гаджет можна навіть в кишені, а функціонал його практично не обмежений, і в цьому вже переконались числення користувачі.

Універсальні інструменти високо цінувалися у всі часи. В останні роки попит на подібні речі стає все більш відчутним, в силу активного розвитку науки і техніки, а також збільшення темпів нашого життя. В значній мірі це стосується і якісного автослюсарного інструменту від компанії Експерт-Про, який відмінно зарекомендував себе як серед професійних автомайстрів, так і серед рядових автовласників.

Варто зазначити, що особливою популярністю завжди користувалися пласкогубці-мультитули, так як подібного роду збірка дозволяє увібрати в себе майже всі необхідні інструменти для більшості «спонтанних» ситуацій. Мультитул Multifunctional Folding Pliers є одним з останніх представників серед подібного роду плоскогубців. Випущений складний набір був всесвітньо відомою компанією GERBER, яка, крім усього іншого вже встигла прославитися і своїми мобільними, складними, функціональними і надзвичайно універсальними інструментами.



Зроблений мультитул Multifunctional Folding Pliers з високоякісної нержавіючої сталі. В набір входить все найнеобхідніше, і навіть більше! Крім пасатижів тут є пилки, гачки, відкривачки, звичайно ж є і кілька викруток, ніж та деякі інші приємні дрібниці. Крім цього до плоскогубців додається ще і набір з 12 ключів-насадок, який носиться і зберігається окремо.

Весь набір важить всього 8.7 грам. Складається дуже щільно і компактно, що дозволяє тримати його навіть в кишені. Мати щось подібне під рукою – завжди корисно. Такий інструмент напевно стане в нагоді кожному. Окремо слід зазначити ручки плоскогубців, дизайн яких неймовірно комфортний і стильний.

На жаль, наразі широкому колу споживачів цей чудовий мультитул не доступний, оскільки випущений невеликою пробною партією. Втім, розробники запевняють, у разі успішної розкрутки проекту, суттєво збільшуть випуск.