Ножиці – для слабаків! Іспанський перукар робить стрижки самурайськими мечами і паяльною лампою

Тепер, щоб випробувати гострі відчуття, не обов'язково відвідувати американські гірки або стрибати з парашута, достатньо просто піти в одну з перукарень Мадрида. Геніальний іспанський стиліст перетворює стрижку в даний пригода. А все тому, що замість ножиць, він використовує самурайські мечі, сталеві кігті і навіть паяльну лампу.

Оригінальна зачіска – невід’ємна частина чарівного жіночого образу. Щоб зробити красиву зачіску, від якої очей не відірвати, потрібна неабияка майстерність та великий досвід. Всі звикли, що стиліст – це молодий хлопець у звужених штанях з красивим манікюром, яскравим макіяжем, прилизаним волоссям і приторною посмішкою. Однак, іспанський перукар Альберто Ольмедо вирішив зруйнувати всі існуючі стереотипи. Він брутальний, грубий, і з бородою. Втім, про його перукарський талант ходять легенди, і шикуються кілометрові черги з представниць прекрасної половини. Його салон краси досить популярний в Мадриді. Саме там пропонується специфічна послуга: «Стрижка вогнем та самурайським мечем».



Раніше Альберто застосовував традиційні технології стрижки, втім якось одного разу вирішив, що для того, щоб робити дійсно унікальні стрижки потрібне віртуозне володіння не ножицями, а ... самурайським мечем, паяльною лампою і спеціальними, металевими кігтями, що надіваються на пальці! До всіх цих неймовірних хитрощів екстремальний перукар вдається для того, щоб зробити ідеально симетричну стрижку, якою, на його думку, не можна досягти звичайними ножицями. Звідки у нього виникла ця ідея, у кого він перейняв цей екстремальний досвід - достеменно невідомо.

Дивно, але іспанські модниці не бояться ризикувати і сміливо довіряють своє розкішне волосся несамовитому мадридському цирульникові. Хоча, з іншого боку, чому тут дивуватися – заради краси і можливості всіх здивувати багато жінок готові піддавати себе і більш небезпечним процедурам.

Альберто Ольмедо  впевнений, що метод обрізання волосся і позбавлення від посічених кінчиків температурою близько 1300 градусів є не тільки оригінальним, а й найефективнішим. Справа в тому, що структура волосся вибудувана таким чином, що при припіканні кінчики закупорюються і втрачають здатність до січення.

Завітайте до київської чоловічої перукарні Фризор, саме тут вам зроблять ексклюзивну стильну стрижку, у тому числі бороди і вусів, а також ви зможете отримати професійну консультацію щодо догляду за волоссям і зачіскою, їх укладки, правильного безпечного гоління.