LG оголосила про випуск лінійки побутової техніки з підтримкою сервісу Google Home

LG Electronics оголосила про вихід лінійки розумної побутової техніки, повністю сумісною з помічником Google Assistant і сервісом Google Home, що забезпечують новий рівень зручності і з'єднань сучасного «розумного будинку».

У цьому місяці сервіси Google Home стануть доступними в США на інтелектуальних пристроях преміальної лінійки LG SIGNATURE, а також в кондиціонерах і роботах-пилососах компанії. Інформація про надходження конкретних моделей в продаж в інших країнах буде оголошена додатково.

За допомогою сервісу Google Home користувачі підключених до мережі пристроїв LG отримують доступ до всіх функцій цифрового помічника Google Assistant.

Сумісність з Google Home дає істотні переваги, підвищуючи зручність роботи з побутовою технікою. Наприклад, можна дізнатися, скільки часу залишилося до закінчення циклу роботи пральної машини, задати потрібні налаштування сушильній шафі, дати команду холодильнику виготовити більше льоду, а також поміняти настройки термостата кондиціонера. Все це здійснюється за допомогою простих усних команд, які можна подавати з будь-якого місця, де є доступ до сервісу Google Home.

Оголошення про випуск нової лінійки відбулося на конференції Google I / O і супроводжувалося реальною демонстрацією того, наскільки просто підключити очищувач повітря LG SIGNATURE до Інтернету і скористатися сервісом Google Home. Звичайна голосова команда дозволяє змінювати налаштування очищувача повітря. Цифровий помічник Google Assistant в сервісі Google Home надає актуальну інформацію про показники якості повітря, а також голосом повідомляє про поточний режим роботи пристрою.

«Наше партнерство з компанією Google наочно показує, як просто перетворити звичайний будинок в розумний, оснастивши його зручною побутовою технікою. Вам не треба отримувати вчений ступінь в області космічних технологій, щоб спроектувати ваш власний розумний будинок », - зазначив пан Дахюн Сонг (Dae-hyun Song), президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solutions.

Лінійка побутової техніки LG SIGNATURE - перша з підтримкою помічника Google Assistant і сервісу Google Home. У ній реалізовані новітні технології компанії LG, об’єднані з дизайном світового рівня і особливою увагою до кожної деталі. Продукція розрахована на найвимогливіших споживачів. Компанія LG також пропонує підтримку сервісу Google Home на ряді інших пристроїв під брендом LG, зокрема на новому роботі-пилососі LG Hom-Bot Turbo + і розумному кондиціонері LG. Лінійках подібних пристроїв скоро буде розширена.