Модне взуття осінь 2017/зима 2018. 5 головних трендів

Грамотно підібране взуття - запорука стильного образу, який є візитною карткою будь-якої жінки. До настання осені ще залишився місяць, а найпопулярніші будинки мод вже встигли випустити гарячі новинки і ми вже зараз можемо подивитися яким буде модне взуття в сезоні осінь 2017 / зима 2018.

Такі відомі бренди, як Valentino, Isabel Marant, Celine, Balmain і багато інших представили увазі публіки моделі, які поєднують в собі унікальне поєднання стилів і модернізовані дизайни минулих років. Ким ви хочете стати в новому сезоні, фатальною красунею або суворої скромницею, вирішувати тільки вам!

Червона розкіш

Червоний колір у взутті (фото вгорі) вибере далеко не кожна представниця слабкої статі, такому варіанту віддадуть перевагу сміливі, харизматичні і яскраві особи, які не соромляться притягувати до себе увагу.

Восени 2017 моду знову увійдуть шкіряні взуттєві вироби червоного кольору, які розбавлять сірі будні і стануть стильним доповненням до вашого образу. Неважливо, що ви виберете, елегантні туфлі-човники чи високі чоботи зі стійким каблуком.

А для тих, хто кидає виклик і прагне завжди залишатися в тренді, модельєри додали цікаві вставки у вигляді атласних стрічок. Зверніть увагу, як чудово можуть поєднуватися блискавка і шнурівка одночасно, а тканинна вставка підкреслить красу щиколотки - найсексуальнішої частини жіночого тіла. Не бійтеся експериментувати з відтінками: червоний, бордовий, насичений червоний, - всі ці тони будуть в моді 2017 року.

Шик і блиск

Модним осіннім трендом 2017 року стане взуття повністю інкрустоване стразами або блискітками. Чоботи, які будуть мерехтіти під час ходи або витончені півчобітки, які мило обрамляє атласний бантик, - різноманіття моделей дає можливість перевтілення і гри з образом.

Для теплої погоди ідеально підійдуть блискучі балетки, які чудово виглядають як з вузькими джинсами, так і з суворою спідницею-олівець і вінтажними сукнями. Урізноманітнити моделі допомагає декорування різними композиціями з каменів, витончені банти і лаковані вставки. Каблук може бути як високим, так і низьким, в пріоритеті насамперед ваше зручність.


Масивні черевики

Справжнім взуттєвим хітом осені 2017 / зими 2018 стануть масивні чоботи і черевики з крутою шнурівкою і підошвою, що нагадує тракторну. Таке взуття буде добре виглядати як з рваними джинсами, так і з вільними сукнями та спідницями. Заклепки, платформа, висока шнурівка - все це присутнє в новинках 2017.

Кольорове рішення може бути різним, залежно від ваших уявлень. Для власниць струнких ніг дизайнери розробили моделі, що мають продовження у вигляді панчохи, який відмінно підкреслить всю красу ноги.


Ковбойські черевики та чоботи

Такий вид взуттєвих виробів зможе перетворити будь-який, навіть найстрогіший look в невимушений і вільний. Багато голлівудських зірок зробили такі моделі частиною свого повсякденного гардероба.

Прямокутні носи стануть родзинкою ковбойських черевик восени 2017, а декорування заклепками додасть грайливості образу. Високі або низькі, вони будуть всюди доречні і актуальні в цьому сезоні.


Оригінальний каблук

Представники найбільших модних будинків приємно здивували своїх шанувальників колекціями, в яких особлива увага приділяється каблуку. Геть звичну одноманітність, ламайте стереотипи - в моді незвичайні підбори!

Подвійний каблук буде ефектно виглядати на звичайних лакованих чоботях і зробить їх справді унікальними в своєму роді.

Каблук-чарочка додасть особливу шляхетність зовнішнім виглядом і стане відмінним стильним акцентом в гардеробі. Для тих, хто дійсно цінує і стежить за віяннями сучасної моди, створені екстравагантні моделі з каблуком незвичайної форми або навіть з ефектом підошви, що відривається.

Правильно підібрати взуття у відповідності до актуальних модних трендів, індивідуальних вподобань, вимог комфорту, довговічності і фінансової спроможності - мрія кожної жінки. Останнє питання особливо болюче, адже зараз на хороші чоботи жіночі ціна досить висока. Втім якщо ви завітаєте до магазину  «Kasandra», то будете приємно вражені як відмінною якістю пропонованих тут виробів, так і цілком доступною вартістю.