Модні сумки осінь-зима 2017-2018: фото, головні тренди

Неймовірно розкішні і стильні аксесуари стануть актуальним доповненням жіночого образу, повністю завершуючи і доповнюючи його. Одним з таких атрибутів, безсумнівно, є дамська сумочка.

«Сумкова» мода зазнала деяких змін в майбутньому холодному сезоні 2017-2018. Дизайнери запропонували велику кількість цікавих базових моделей, вироби з вишивками, логотипами, незвичайними ручками і формами. В інтернет- магазині https://24shopping.com.ua/ можна зараз знайти багато таких модних сумочок.

Кожна жінка зможе підібрати собі під комплект одягу відповідну сумку. Велику популярність мають “монолуки”, коли одяг і аксесуари єдині в своїх колірних рішеннях. Багато дизайнерів не забули про цю тенденцію і представили варіанти модних виробів в тон одягу. Готові комплекти запропонували носити модельєри Chanel, Off-White, Emilio Pucci, Tory Burch і Gucci. Сумка в тон одягу - тренд осінньо-зимового сезону 2017-2018. Які ще новинки очікують модниць в майбутньому сезоні?

Поєднання фактур

Основними прикрасами стильних клатчів стали хутро, вставки зі шкіри рептилій, скляні підвіски. Модні сумки від майстрів Miu Miu і Max Mara втілили найсміливіші фантазії дизайнерів. Коротке хутро ідеально поєднується з лакової зміїною шкірою. Вироби виглядають стильно, незвично і затишно.

Привертають увагу і сумки з замшевими вставками, які мають комбінації з нубуком і яскравими червоними шкіряними вставками. Розкішні стильні моделі представили в своїх колекціях будинку Trussardi, Marni, Prada.

Максимальні розміри

Вироби максісайз - новий тренд в світі сумок. Презентабельні шоппери, довгі клатчі, місткі баули з дорогих розкішних матеріалів представили в своїх колекціях Chanel, Céline, Saint Laurent і Stella McCartney. Місткі сумки виконані зі шкіри та текстильних матеріалів. Подібна сумочка буде доречна в поході по магазинах, коли необхідно скласти численні покупки.

Сумки великого розміру дуже функціональні, мають кілька відділень і міцні замки. Об’ємні моделі будуть також доречні в будь-якій подорожі. В виріб можна скласти велику кількість різних речей. Дизайнери пропонують носити по парі сумок - одну велику, а другу мініатюрну.


Ключниці

Майстри Versus, Lanvin і Emporio Armani представили в колекціях дуже стильні мініатюрні сумочки у вигляді ключниць. Елегантні мінісумкі мають дуже компактні розміри. Деякі моделі не перевищують більше декількох сантиметрів.

Основна перевага мініатюрних моделей - то, що вони не перевантажують жіночий вечірній образ. Елегантні аксесуари виглядають дуже креативно і стильно і цілком можуть замінити більш об’ємні клатчі. Сумочки досить функціональні - в них поміститься пудрениця і потрібна хустинка. Маленькі вироби виглядають дуже стильно і чарівно.


Логотипи

Вироби з логотипами допоможуть привернути увагу в натовпі. В тренді прикраси фірмовими логотипами не тільки одягу, але і сумок. Дама тепер може з’явитися в світ з модною сумочкою з написом «Chanel» або «Louis Vuitton». Прикрашена подібним чином сумочка стане стильним жіночим аксесуаром.


Аплікації

На останніх показах в великому асортименті представлені сумки з аплікаціями і різними візерунками. Максимально урізноманітнити дизайн виробів актуальними аплікаціями і вишивкою зуміли дизайнери Dolce & Gabbana. Їх творіння не можна сплутати з іншими моделями.

В тренді яскравий принт, помітні елементи декору, тому аплікації стали відповідним доповненням стильного жіночого сумки. Саквояжик, ранці, ділові сумки прикрашають незвичайні додаткові елементи.

У моді дитячі аплікації, казкові мотиви, квіткові принти. Цікавий малюнок на сумочці неодмінно доповнить жіноче вбрання і дозволить виглядати більш ефектно.


Сумки-мішки

Об’ємна сумка-мішок - тренд холодного сезону. Виріб можна носити в руці або придбати популярний нагрудний варіант моделі. Моделі знаходяться на піку популярності і не залишають модних подіумів.

У мішок можна покласти багато речей - виріб відрізняється великими обсягами і хорошою місткістю. Моделі виглядають стильно і нестандартно. З подібною сумкою можна сміливо відправлятися за будь-якими покупками.