Смак сезону: «їстівні» меблі від Studio Job для бренду Seletti

Диван у формі хот-дога і крісло у вигляді гамбургера - одна з останніх робіт відомого дизайн-дуету Studio Job для італійської марки Seletti. Іронічні об'єкти на тему популярних страв фаст-фуду - частина нової колекції Un_Limited Editions, розробленої голландсько-бельгійським креативним тандемом. Ексцентрична серія меблів на межі провокації буде представлена ​​Seletti у жовтні на виставці Maison & Objet в Парижі.

Як і справжні хот-доги і гамбургери, «ікони американської поп-культури» за висловом представника Seletti, нові диван та крісло зроблені з безлічі інгредієнтів. «Рецепт» крісла-бургера включає сидіння у вигляді круглої булочки з подушкою-котлетою, огірочка і скибочки помідора.

Диван «Хот-дог» схожий по набору компонентів, але замість котлети красується довга подушка-сосиска, вишита хвилястою жовтою лінією, що зображує гірчицю.

Обидві моделі стали першим досвідом фабрики Seletti в області виробництва м’яких меблів. Представники бренду пояснили цей крок успішним зростанням компанії і бажанням вийти на новий рівень.

Колекція Un_Limited Editions також включає світильник Tiffany Tree, створений за образом і подобою класичної «вітражної» лампи Tiffany - хіта епохи ар-нуво. Крім сюрреалістичних меблів Seletti і лампи Tiffany Tree буде представлена ​​відома робота світильники-банани, спочатку створена для експозиції в бельгійській галереї Samuel Vanhoegaerden. Всі ці об’єкти можна буде побачити на стенді компанії Seletti на виставці Maison & Objet, яка пройде 8-12 жовтня в Парижі.

Варто зазначити, що голландський дует Studio Job - справжні зірки. Їх іронічні роботи входять до експозицій сорока престижних музеїв світу. Робота бюро пов’язана з постійними переїздами. Сьогодні Йоб і Нінка позують журналістам на своєму стенді на виставці дизайну в Токіо, завтра - на ярмарку мистецтва в Нью-Йорку.

Пробувши майже десять років в обраному загоні музейно-галерейних дизайнерів, Йоб Смітс і Нінка Тінагель раптом вирішили виступити сценографами. Популярний британський музикант Mika в даний момент гастролює по світу з шоу No Place in Heaven, в якому все візуальне абсолютно фантастично, тому що придумано Studio Job.

Дует швидко зробив запаморочливе сходження. Випускники ейндховенської Академії дизайну, періоду найбільшої сміливості цього дивного навчального закладу, де вони змагалися з колегами по індустрії, а спочатку все робили в іншій системі координат. Досить відкрити їх сайт, щоб моментально збагнути: для дизайнерів уторовані дороги гірше смерті.

Власне бюро заснували в 2000 році. Вважається, що їх принцип роботи - декоративно-прикладне мистецтво з сильним присмаком завтрашнього дня. Вони ллють предмети з бронзи, набирають складні поверхні в техніці маркетрі, причому всі елементи вирізані лазером, так створюється їх фірмовий симбіоз сучасних технологій зі старовиною.

Сучасний дім повинен бути функціональним, комфортним і естетичним. Всім цим вимогам у повній мірі відповідають пропоновані на сайті https://pokrovsky.kiev.ua киівського торгового центру PokrovSky чудові меблі, надійна сантехніка, оригінальне освітлення, матеріали для оздоблення стін та підлоги, і інші якісні товари для дому від відомих виробників.