Перший в світі інструмент для вирізання квадратних отворів в стіні

Часто професійні майстри-ремонтники і домашні умільці зіштовхуються з проблемою висвердлювання отворів в гіпсокартоні, дсп, мдф або деревині. Зрозуміло, якщо вам потрібно створити круглий отвір, то з цією справою чудово справляється будь-яка звичайна дриль, однак, якщо необхідно зробити виріз квадратної форми з рівними кутами, тоді цей процес починає перетворюватися на справжнє випробування.

У матеріалі висвердлюється декілька круглих отворів, після чого різними ріжучими інструментами їм намагаються надати прямокутну форму. Цей процес затягується в часі, стає досить трудомістким і вимагає особливих навичок.

А уявіть, якби ваші інструменти вміли відразу висвердлюють прямокутні отвори, наприклад, під стандартну розетку. Саме таку насадку на дриль створив англійський стартап під назвою Genius IP, і зараз вона активно завойовує популярність на ринку будівельних інструментів, бо є першим в світі пристроєм, здатним швидко і легко робити квадратні вирізи.

За підрахунками експертів Genius IP, в Великобританії працює близько 250000 електриків і ще більше будівельників і домашніх майстрів. Кожен робочий день вони свердлять мінімум 4 круглі отвори, щоб зробити квадратний виріз. Тобто в країні щорічно створюється більше 200 млн. квадратних отворів, але до сих пір ніхто не придумав, як полегшити цю нелегку працю.

QUADSAW ж є першим в світі продуктом, який всього лише за 30 секунд може допомогти будь-якій людині просвердлити квадратний отвір, навіть якщо він не має для цього навичок і досвіду.

Ця насадка являє собою інструмент, який просто приєднується до звичайної дрилі. У неї є телескопічний тримач з прямокутною формою на кінці. На цій формі розташовані чотири леза, які приводяться в рух роботою дрилі. Прикладаючи насадку до матеріалу, ви просто працюєте з ним, як зазвичай, але на виході отримуєте ідеальний квадратний отвір.

Цій незвичайній насадці її творці дали ім’я QUADSAW, утворивши назву з двох англійських слів quad - чотирикутник і saw - пила. На думку двох авторів проекту, протягом багатьох десятків років електрики, будівельники і просто домашні майстри возилися з лінійками, олівцями, дрилями і ручними пилами, щоб вирізати правильної, чотирикутної форми, отвір в стіні або меблів.

Цьому способу ніколи не вистачало точності і зручності, і тому частенько діри під розетки, ящики або інші потреби виходили кривими і нерівними. Але, QUADSAW вирішує цю проблему швидко і легко завдяки своїй унікальній технології використання чотирьох лез, які, вгризаючись в матеріал, практично одним рухом створюють абсолютно точний, ідеальний за формою, отвір.

На сьогоднішній день фірма Genius IP починає масовий випуск цих насадок декількох розмірів, форм, кольорів і потужності.

Інтернет-магазин https://tehno-stroj.com.ua/ пропонує широкий вибір якісного функціонального електро- і бензоінструменту від провідних зарубіжних і вітчизняних виробників. Ціни найкращі в Україні, На весь товар надається гарантія, безкоштовна онлайн консультація.