Інтер’єр ванної кімнати: стильні тренди 2019 року

Ви замислювалися над тим, що як би затишно не було в нашому домі, які б гарні меблі і декор не розташовувалися в ньому, і які б технології не вдосконалювали наше житло, ніщо з цього не зрівняється для нас з такою незамінною частиною житлового простору, як ванна кімната. Саме ванна - це місце, де ми непомітно для себе проводимо багато часу по догляду за собою рано вранці, саме у ванній ми розслабляємося і змиваємо всю тягар важкого робочого дня.

Вже давно минули ті часи, коли всі ванні кімнати були стандартні, як під копірку. Дизайн ванної за важливістю нічим не відрізняється від тієї ж вітальні або кухні, адже гарний дизайн ванної - це запорука саме нашого приємного релаксу і комфорту.

Якими були найактуальніші тенденції дизайну ванної кімнати у цьому році ви дізнаєтесь по посиланню https://noviydom.com.ua/dizajn-vannoj-komnaty, а ми дізнаємося що буде  в тренді на наступний рік.

Сучасний дизайн ванної кімнати 2019: тенденції, тренди

Перш за все, відштовхуватися потрібно від того, яка за площею є ваша ванна кімната, і які ідеї дизайну ви зможете в ній реалізувати.

Дизайн маленької ванної кімнати 2019 зобов’язаний створюватися з урахуванням ергономічних факторів, адже якщо простору не вистачає, це не означає, що не потрібно шукати виходи, як облаштувати її по-максимуму.

Модний дизайн інтер’єру ванної великого розміру дарує безмежні можливості для експериментів, адже її можна оснастити не тільки необхідними комунікаціями і оригінальною сантехнікою, але і пограти з декором, варіантами інтер’єру, навіть картини і текстиль вибрати для ванної.

Розглядаючи тенденції дизайну інтер’єру ванної, відзначимо, що безумовним трендом на сьогоднішній час є мінімалізм. Простота і лаконічність, що гармонійно поєднується з сучасними технологіями, виділяє на перше місце функціональність і комфорт ванної кімнати, що гармонує з простотою оформлення.

Професіонали пропонують оцінити дизайн ванної в красивих природних відтінках, переважно білому, масляному, пісочному, сірому, чорному. Саме ці відтінки демонструють кращий дизайн інтер’єру ванної в мінімалістичному стилі, адже для його створення використовуються матеріали, що імітують натуральні поверхні. Змішування безлічі кольорів в одному інтер’єрі для мінімалізму неприйнятне.

Крім мінімалізму, став дуже популярним сучасний дизайн ванною в скандинавському стилі, який також тягнеться до простоти, відсутності всього зайвого, поєднанню чорно-білої палітри з вкрапленнями елементів яскравих і насичених відтінків. Для цього стилю характерна імітація і використання деревини, бетону, льону, бавовни, міді, латуні, каменю, кераміки і т.д.

Якщо ви хочете отримати дійсно стильний дизайн ванної, зверніть увагу на такий стиль інтер’єру, як лофт, який поступово почав впливати і на сучасні дизайни не тільки основних, але і ванних кімнат.