Розумні матраци Eight Sleep підігріють ліжко, вчасно розбудять і поговорять з людиною

Відомий виробник різноманітних розумних гаджетів компанія Eight Sleep випустила новий дивовижний пристрій - смарт-матрац Pod. Він не просто надає максимум комфорту під час сну, а й є відмінним помічником для пробудження в призначений час. Матрац здатний автоматично регулювати температуру протягом ночі.

Відомо, що температура тіла людини протягом сну природним чином змінюється. Вночі вона дещо падає, а напередодні ранку, навпаки, стає вищою. Матрац має функцію «thermal alarm» (тепловий будильник). Він просто охолоджує сторону ліжка, на якій в той момент спить людина, щоб розбудити її.

Матрац з’єднаний з трубою, в якій є вода. Вона застосовується для нагріву і охолодження. Крім того, матрац можна підключати по бездротовій технології до смартфону і використовувати спеціальний додаток для установки діапазону температур від 55 до 115 градусів за Фаренгейтом. Також можна встановлювати режим автоматичного регулювання.

У новинки також є функції попереднього матраца Eight Sleep. Йдеться про відстеження сну, що дозволяє встановлювати різні температурні зони для кожної сторони ліжка. Крім того, матрац може інтегруватися з іншими пристроями розумного будинку, наприклад, Nest, Philip Hue, smart lights або Alexa.

Варто зазначити, що спальний пристрій досить дорогий. За повнорозмірне ліжко доведеться розщедритися на 1995 доларів. Розмір «queen-size» обійдеться в 2195 доларів, а «king-size» - 2495 доларів. Звичайно ж, на таку покупку відважиться далеко не кожний, та й це не потрібно, адже чудовий матрац можна недорого замовити в інтернет-магазині https://if-matras.com/kollekcii-matrasov. Щоправда він без теплового будильника, і інших інноваційних “наворотів”, втім зі своїм головним завданням - забезпечення міцного і комфортного сну справляється на відмінно!

Чесно кажучи, навряд чи сьогодні когось здивуєш розумним матрацом, який підлаштовується під тілоположення і сканує сон. Спробуйте ж здивуватися матрацу, котрий вміє розмовляти. Та ж сама Eight Sleep інтегрувала Alexa в свої розумні матраци і тепер Вам не потрібно відкривати додаток, щоб підігріти ліжечко. Досить попросити, наприклад, можна поцікавитися у матраца, як спав минулої ночі, скільки часу і попросити підігріти свою частину ліжка. Вас зрозуміють всі матраци з космічними іменами Saturn +, Jupiter + і Mars + з Розумній лінійки компанії.

 «Ми прагнемо подарувати кожному сон на новому рівні завдяки технологіям. Наші продукти створюються з урахуванням даних, отриманих з досвіду тисяч користувачів» - сказав Маттео Франческетті, глава Eight.

«Кожна людина спить по-своєму. Ми виявили, що 66% людей сплять на боці, 17% на спині і тільки 14% на животі. Використовуючи дані, подібні цим, і запатентовану технологію, ми змогли розробити інноваційні продукти, які створюють саму перевірену систему сну на ринку », - додав Франческетті.

Кожен матрац має запатентований технологічний шар, який відстежує сон, управляє температурою ліжка і взаємодіє з вашим розумним будинком. Наприклад, матрац може давати підказки термостата Nest або повідомляти кавомашині, коли пора готувати каву. Якщо Вам набридне говорити з Alexa, весь функціонал матраца доступний в додатку для iOS або Android.