Як грамотно вибрати новорічний подарунок

Судячи з ажіотажу в торгових центрах напередодні нового року, багато людей не звикли купувати подарунки заздалегідь. А дарма. На ділі обдумування самої ідеї подарунка, пошук різних варіантів, купівля і доставка займають досить багато часу. Особливо це актуально для тих, хто вважає за краще робити покупки в зарубіжних інтернет-магазинах чи аукціонах.

Звичайно, в спонтанних покупках є своя чарівність. Але, повірте, відсутність потрібного флакона парфумів або комп’ютерної гри в магазині 31 грудня - ситуація малоприємна і, на жаль, дуже поширена.

Якщо не знаєте, що подарувати, виберіть що-небудь універсальне

Багатьох цікавить питання, що дарувати людині, у якої «все є». У цьому випадку в якості подарунка можна вибрати оригінальний дизайнерський аксесуар для будинку, або який-небудь незвичайний гаджет. І, звичайно, не варто забувати про вино, свічки, книги, цукерки і т.д. До речі, про останнє, в інтернет-магазині https://novogodnie-podarki.com.ua вже зараз можна замовити чудові оригінальні новорічні солодощі.

Вибираючи подарунок, враховуйте смаки людини, якій він призначається

Психологи кажуть, що при виборі подарунка люди схильні орієнтуватися на свій власний смак. Тобто, купуючи подарунок для коханої людини, ми вибираємо ту річ, яку хотіли б отримати самі. Щоб цього уникнути, постарайтеся уявити, як ваш подарунок впишеться в інтер’єр або образ людини, чи відповідає він її інтересам і вподобанням. Наприклад, якщо ви знайшли прекрасні сонцезахисні окуляри Ray-Ban в кольоровий оправі, які вам дуже подобаються, але знаєте, що ваша половинка мріяла про чорні, то варто все-таки пошукати чорні.

Не зациклюйтеся на вартості подарунка

Багато хто помилково вважає, що ідеальність подарунка пропорційна його вартості. Але це не завжди так. Ви можете купити духи Clive Christian за 15 тис. гривень, але їх запах не сподобається вашій мамі (подрузі, сестрі або дружині), тому що вона вже давно мріяла про Rock`n Rose за тисячу. Неважливо скільки коштує подарунок - важливо, скільки радості він принесе людині, якій ви його піднесете.

Не шкодуйте зусиль, витрачених на пошук подарунка

Іноді пошуки ідеального подарунка вимагають чималих витрат фізичних, моральних чи матеріальних зусиль. Кожен раз, коли ідея знайти найкращий подарунок починає здаватися вам утопічною і безглуздою, думайте про ту радість, яку він доставить вашим близьким.