EuroMillions: не пропустіть свій шанс фантастичного виграшу!

Європейські лотереї - одні з найприбутковіших для гравців. Наприклад, житель німецької провінції Північний Рейн - Вестфалія виграв в березні 2016 року 76 мільйонів євро. І це ще не найкращий результат: у 2015 році учаснику однієї з чеських лотерей вдалося отримати 90 мільйонів євро.

Сьогодні ми розповімо про популярну європейську лотерею Euromillions. Ви познайомитесь з її історією, правилами, а також дізнаєтесь про хитрощі, що дозволять суттєво збільшити шанси на виграш.

А перед цим хочеться зазначити, що до питання здобуття освіти дитиною не можна відноситися як до лотареї, малеча ще з початкових шкільних класів повинна серйозно ставитись до освоєння навчальної програми, а допоможуть їй у цьому представлені на сайті https://merzlyak.net/matematika-5-klas відповіді до підручника з математики 5 клас.  

Історія EuroMillions

EuroMillions не має багату історію. Перша лотерея відбулася менше 15 років тому - в 2004 році. Тоді купити квитки EuroMillions можна було тільки в Іспанії, Франції та Великобританії. Ну а першим переможцем «Євромільйони» став житель Парижа. Але вже в кінці 2004 року кількість країн-організаторів EuroMillions збільшилася до 9 держав. Сьогодні офіційно купити квиток «Євромільйони» можна в наступних державах:

- Великобританія
- Франція
- Іспанія
- Австрія
- Ірландія
- Бельгія
- Швейцарія
- Португалія
- Люксембург

Якщо ви не перебуваєте в жодній з цих країн, то для покупки квитка EuroMillions доведеться користуватися обхідними шляхами.

У EuroMillions сума максимального виграшу обмежена - це 190 мільйонів євро. За всю історію EuroMillions такий приз забирали три переможця.

Як тільки Джекпот доходить до позначки в 190 мільйонів євро, він перестає накопичуватися. Але призовий фонд продовжує збільшуватися: в лотереї Євромільйон підвищуються другорядні суми.

Які правила гри?

Вартість однієї гри в EuroMillions - 2,5 англійських фунта. За ці гроші учасник отримує квиток, в якому викреслює 5 з 50 «звичайних» цифр і 2 з 12 «щасливих» чисел. Розіграші EuroMillions проводяться 2 рази на тиждень: по вівторках і п’ятницях, о 21:00 за грінвічським часу.

Дізнатися результати лотереї Євромільйони можете як з прямої трансляції на офіційному сайті, так і пізніше - на сторінці EuroMillions в інтернеті публікуються результати розіграшів і способи забрати призи.

Як вибрати номери Euromillions, щоб виграти в лотерею?

Правильно заповнити лотерейні квитки - фундаментальний щабель на шляху до суттєвого виграшу. В цілому, стратегія вибору вашої щасливої ​​комбінації грунтується на простому законі теорії ймовірності: все, що найбільш малоймовірно, трапляється найрідше. Все, що найбільш ймовірно, трапляється найчастіше. І щоб наблизити свої шанси на перемогу, доведеться вивчити статистику і результати Євромільйон. А далі справа за малим:

1. Змішуйте парні і непарні номери. Найчастіше виграшні комбінації номерів лото Euromillions містять приблизно рівну кількість парних і непарних чисел (3 на 4 або 4 на 3). Тільки парні або тільки непарні комбінації випадають лише в 3% випадків.

2. Вибирайте номера як з початку вибірки, так і з кінця. Діапазон основних номерів лото Euromillions розташований від 1 до 50. Розділіть цю вибірку на навпіл і отримаєте першу частину і другу частину вибірки. У першій частині виявляться номера від 1 до 25, а в другій - від 26 до 50. Щоб ваша комбінація номерів була якомога більш імовірною, вона повинна рівномірно містити номера з обох частин. Виграшна комбінація номерів складається тільки з першої або тільки з другої частини номерів дуже рідко - всього в 3% випадків. Рівномірна комбінація номерів, в якій трапляються номера як з початку, так і з кінця загального діапазону, має більше шансів окупитися сповна.

3. Перевірте суму вибраних вами номерів. Ще один універсальний метод перевірити свою комбінацію на збалансованість - скласти всі ваші номери і подивитися на результат. Якщо сума розташувалася в діапазоні від 95 до 160 - її можна вважати вдалою. Саме такі комбінації стають виграшними в тиражах лото Euromillions в 70% випадків.

4. Використайте хоча б один номер з минулої виграшної комбінації. У результатів лотереї Euromillions спостерігається цікава тенденція - кожна друга виграшна комбінація містить хоча б один виграшний номер з попереднього тиражу. Додавши один такий номер, можна сміливо сподіватися на більш високі шанси на виграш.

5. Покладайтеся на гарячі номери, але не занадто. Гарячими називаються номера лото, які випадали в рядах виграшних принаймні в одному з 20-ти останніх тиражів. Статистика результатів лото Euromillions показує, що номери, які випали протягом 6-ти останніх тиражів, складають приблизно половину наступного виграшної комбінації. Номери, які з’являлися серед виграшних протягом останніх 12-ти тиражів, складуть ¾ нової виграшної комбінації. Це доводить, що на гарячі номери варто покластися! Але не забудьте включити в свій лотерейний квиток принаймні один холодний номер.

6. Пропустіть один десяток. Погляньте на останні результати лото Euromillions, і ви побачите, що зазвичай номера одного або двох десятків відсутні в вигришной комбінації. Наприклад, в комбінації 3, 11, 19, 36, 48 немає жодного номера від 20 до 29. Варто лише трохи вивчити статистику, як стане зрозуміло, який десяток варто упустити.