Divan.TV - комфортний перегляд улюбленого відео

Як багато цікавого сьогодні показують по телевізору. А завтра цікавого буде ще більше. Іноді доводиться розриватися між новинками кіно і новими випусками телешоу. А ще при цьому потрібно не забути приділити час родині, роботі та іншим не менш важливих справ. Для себе я знайшов вихід - сервіс телебачення Divan.TV, і зараз поясню чому.

Звичайно ж, завжди можна знайти і подивитися нло тв онлайн, або пропущений випуск улюбленого телешоу в інтернеті. Але, погодьтеся, екран комп’ютера - не найзручніший варіант для перегляду. Особисто мені, якщо я вже сідаю за перегляд, хочеться зручніше влаштуватися на дивані перед великим екраном телевізора. Інакше, навіщо ми купували Smart.TV - не тільки ж заради футболу? Додаток Divan.TV вже було встановлено в нашому «розумному» телевізорі і навіть подарувало 2 тижні в подарунок, але піти з Дивану, особисто мені по їх закінченню не захотілося.

Наприклад, по телевізору йде якийсь захоплюючий серіал, причому закінчується далеко за північ. Сон дає взнаки, а так хочеться дізнатися про подальшу долю головного героя. Сервіс дає мені рішення - я можу дивитися стільки, скільки мені зручно, а на наступний день додивитися закінчення в будь-який зручний мені час. Зробити це можна за допомогою безкоштовної функції ТВ-архів, яка відкриває доступ до всього відео протягом 7 днів після його виходу в ефір. А вже повірте, за тиждень я точно подивлюся все, що не встиг!

Завдяки тій же функції ТВ-архів, нарешті всій родині вдається разом подивитися «Голос Країни». У неділю ввечері турбот по підготовці до нового робочого тижня вистачає, а насолодитися переглядом то хочеться ... Звичайно, завжди можна прочитати вже вранці «хто ж вилетів», але ж шоу не для цього. Тепер в понеділок або у вівторок ввечері, ми збираємося біля свого Smart TV і дивимося улюблену телепередачу, самостійно оцінюючи музику і вокал учасників і журі.

На цьому переваги Divan.TV не закінчуються. Виявляється, без додаткових оплат Divan.TV можна дивитися і на смартфоні і на планшеті. Тепер, коли ми їдемо за місто, я спокійний за свою дитину - якщо що, йому завжди можна включити мультик, причому без будь-яких попередніх завантажень.

Зручно, що колекція фільмів весь час оновлюється. І вже на головній сторінці завжди «рекомендується» цікаве кіно. Ми більше не витрачаємо час на пошук «що б подивитися», а просто включаємо і дивимося.

Отже, секрет популярності Divan.TV простий. Тепер можна дивитися фільми, телешоу і мультфільми в будь-який зручний саме мені час в будь-якому зручному місці. А найголовніше, що робити це можна не тільки на комп’ютері, але і на телевізорі (якщо у вас Smart TV, то достатньо всього двох кліків) або на планшеті і смартфоні.

Приємно, що є сервіси, які думають в першу чергу саме про свого глядача. Як висновок, можу сказати, що я тепер точно не повернуся до кабельного оператора. Навіщо? Якщо за ті ж гроші я отримую набагато більше не тільки каналів, але і послуг, які роблять перегляд улюбленого відео дійсно комфортним та зручним.