Театр вогню та світла «Ortus» зробить ваше свято неперевершеним!

Вогненно-піротехнічне, чи неонове шоу - це масштабний майданчик для реалізації найоригінальніших, найбільш особистих ідей. Воно здатне зробити незабутнім будь-яке свято. Якщо ви бажаєте, щоб ваше торжество відрізнялося від класичних способів святкувань і захопило всіх гостей до нестями, то вам необхідно звернутися за допомогою до професіоналів.

Запросіть до себе на свято театр вогню та світла «Ortus», і ви отримаєте по-справжньому незабутнє неонове шоу. Наші артисти використовують для постановки номерів сучасне обладнання, креативний підхід до кожного свята і свій величезний досвід. Оцініть тут https://ortus.show/neonovoe-shou/ унікальне, видовищне неоновое шоу «Smoke», пориньте у незабутній чарівний світ фентезі, такий виступ нікого не залишить байдужим!

Світлове шоу - погляд зсередини

Артисти задовго до майбутнього свята розробляють особливу постановку, придумують нові танцювальні рухи і трюки, які могли б викликати цілий шквал емоцій та вражень. Супровід всього танцю заводною музикою і неоновим освітленням перетворює номер в справжнє таїнство, що розкривається перед глядачами в повній темряві.

Мистецтво фаєршоу одночасно таке давнє, якщо розглядати його в рамках племінних танців аборигенів, але в той же час молоде. Ще трохи більше десяти років тому люди вперше побачили вогняні кулі в Європі, де вогняне шоу тільки почало розвиватися, а зараз подібні вистави стрімко набирають популярності і в Україні..

Ідея виступу з вогнем - це оригінальна мова спілкування. Складні технічні обертання або витончена хореографія в руках з вогнем, небезпечні трюки з вогнем - це ціла театральна постановка, де виразним засобом є душа артиста, що відчуває силу вогню. Це видовище, яке захоплює кожного, перехожих, працівників і звичайно гостей. Воно дивує знову і знову і не може залишити байдужим будь-яку публіку!

Як порадувати гостей на святі? Замовити світлове шоу - гідний фінал хорошого заходу!

З кожним роком зростає кількість артистів вогняного жанру, але так і не вистачає фаєршоу високого рівня, “з голочки”. Креативні постановники і артисти театру вогню та світла «Ortus» прагнуть, щоб кожен замовник знайшов саме ту унікальну постановку з вогнем, яка б перевершила його очікування і завжди була на рівні для будь-яких гостей!

Наші шоу виконані на найвищому професійному рівні, ми з задоволенням подаруємо фаєр шоу на весілля, виступимо для корпоративних заходів, поставимо грандіозне вогненно-піротехнічне шоу з ходулісти, вогняними кубами, кометами і феєрверком будь-якого масштабу.