У Калуші в рамках «Бюджету участі» реалізовано проєкт «Річкова алея»

На березі річки Сівки неподалік проспекту Лесі Українки і вздовж проїзду до управління Пенсійного фонду завершилися роботи з облаштування відпочинкової зони відповідно до проєкту «Річкова алея», який став минулого року переможцем конкурсу «Бюджет участі» у категорії великих проєктів.
Переглядів: 1409
Ще одне затишне місце в Калуші для відпочинку

У соцмережі автор проєкту Іван Качмар опублікував фото і написав:

"Душа радіє, коли твої старання не були марними, ось і нова локація в Калуші! Тепер є де людям сховатись від сонця, присісти і попліткувати, а була просто мертва ділянка!!!! Маю надію, що виконавці робіт, ще знайдуть сили для облагородження газону!"

Нагадуємо, загальний кошторис проєкту становить понад 496 тис. гривень, інформують "Вікна".

У його межах передбачалося облаштування доріжки, вкритої тротуарною плиткою, встановлення десяти лавочок, смітників біля них та освітлення. Договір на виконання робіт укладено з приватним підприємством «Еліт Україна»