У Калуші кардинально змінили зовнішній вигляд будинку польської доби. ФОТОФАКТ

Власник провів реставрацію фасаду з використанням композитних панелей та з улаштуванням чотирьох окремих входів замість одного, а бокову стіну — утеплив пінопластом.
У "нульових" роках тут розміщувалася пекарня і хлібний магазин

З одного боку, реставрація фасаду цієї будівлі була необхідною. Тому тепер стіни першого поверху і виглядають краще? і до погодніх умов більш стійкі, йдеться на Facebook-сторінці "Калуш Урбаністичний":

"Проте, з іншого боку, реставрація не комплексна, а охоплює лише перший поверх (зрозуміло що це не вина власника першого поверху). І по-друге, ну не підходить старій будівлі міжвоєнного періоду побудови композитний фасад як такий. Куди краще було використати мінеральну вату якщо вже йшла мова про утеплення (хоч дорожче, проте і безпечніше (вогнестійкість) і доречніше). Але це суб'єктивна думка".

До початку переобладнання першого поверху під окремі комерційні приміщення з подальшим влаштуванням композитних панелей на фасаді вищезазначені приміщення кілька років пустували.