Чи багато Франкового у Франківську?

Напередодні 350-х роковин з часу надання Івано-Франківську Магдебурзького права Громадське Інтернетбачення Прикарпаття спільно з студією Мирослава Бойчука продовжує працювати над фільмом з орієнтовною назвою “Франко та Франківщина”.
Наскільки нам відомо, — ця тема у публікаціях дослідників висвітлена досить широко, а от у документалістиці — вперше. Тим приємніше відзначити широку географію знаних людей, думки яких нам вдалось зафіксувати: Хотілось би, щоб і Ви, шановні читачі, слухачі та глядачі, сприймали цю публікацію як пролог до пропозиції кожному із Вас долучитись до важливої і, сподіваюсь, потрібної не тільки франківцям Всенародної справи. До прикладу: користувачі Інтернетмережі, могли б сприяти ій простим розповсюдженням даної публікації у своїх соціальних мережах. Зауважу, раді будемо отримати підтримку цього проекту, не тільки від меценатів, представників владних та громадських структур, та почути відгуки і пропозиції не тільки від професійних фахівців, а й від звичайних людей, - усіх тих, хто не байдуже ставиться до проблем вивчення, збереження та поширення інформації про нашу минувщину. Тож ще раз запрошуємо всіх Вас до співпраці у творенні української історії. В пригоді стануть спогати очевидців, фотографії, люди, предмети, документи, словом все те, що стосується життя, творчості та громадської діяльності Каменяра. Вдячні будемо і за фінансову підтримку.
Наші контакти та реквізити: 76009, Україна, м. Івано-Франківськ, вул.Степана Бандери №6.
Телефони: 0342 (730208), мобільний 0509091572. Ел.адреса: retrofilm@mail.ru
Сайт студії М.Бойчука: www.pro.videostudio.if.ua. Сайт Громадського Інтернетбачення Прикарпаття: www.frankivsktv.if.ua
Банківські реквізити: р/р 26009126317, МФО 320478, код ЄДРПОУ 2145702290 в АБ Укргазбанк.
І вже насамкінець (не оригінально, але класично) нагадаю слова Максима Рильського: “Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той сам не годен пошани”.