Олександр Сич презентував у Калуші книгу з живим голосом Бандери

У коментарі «Вікнам» автор передмови, доктор політичних наук, голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич зазначив, що Бандеру важко читати не тому, що його праці складно написані, а тому, що він писав їх на злобу дня.

Важливо враховувати і той факт, що свої думки голова ОУН писав під час дискусії зовнішньополітичної діяльності щодо націоналістичної боротьби в Україні. Тому, беручи участь у цих подіях, він описував своє власне бачення.  Тому, щоб читати Степана Бандеру, важливо бути історично та політично освіченим.

Зібрання статей Степана Бандери вийшли вперше друком у 1978 році. На відміну від інших препринтів у перевидання додано передмову Олександра Сича, глосарій рідковживаних, малозрозумілих слів, іменний і географічний покажчики. Також за допомогою QR-кодів читач зможе потрапити в онлайн медіатеку, де зібрано оцифровані видання середини минулого сторіччя, у яких публікувався сам автор. А ще там можна побачити десятки зображень, пов'язаних із життям Степана Бандери та діяльністю ОУН і навіть почути живу мову провідника.

Більше інформації за посиланням.